Me një eksperiencë 16 vjeçare në Shqipëri dhe mbi 135 vite në tregun global, marka Avon ka luajtur një rol revolucionar me risitë dhe ndryshimet që ka sjellë në treg. Nese ke dëshirë të njihesh më shumë me produktin apo privilegjet e klientit besnik telefono në 0696723666 ose na shkruani në info@ttabeauty.com dhe ne do t'ju pergjigjemi brenda 24 orësh.